Näin vaihdat salasanan

Oletko unohtanut salasanasi tai onko salasanasi vanhentunut?

Voit vaihtaa salasanan osoitteessa https://salasana.epedu.fi. Klikkaa sivun alareunasta unohtunut/vanhentunut salasana -linkkiä ja seuraa sivuston ohjeita.

Et tarvitse pääsyä sähköpostiisi, vaan voit vaihtaa salasanan vaikka se olisi vanhentunut tai unohtunut.

SeAMKin opiskelijat voivat vaihtaa salasanansa myös verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella osoitteessa https://id.seamk.fi.

Voit myös olla yhteydessä Jelppariin, yhteystietomme löydät sivun ylä -ja alareunasta.