Unohtuneen ja vanhentuneen salasanan vaihtaminen

 

 

pwm PWM

Jelppari auttaa

Seinäjoen koulutuskuntayhtymän ja Seinäjoen ammattikorkeakoulun oppilaitoksia palvelee tietohallinnon Helpdesk –palvelu Jelppari.

Jelpparin ideana on, että henkilö saa avun tietoteknisiin ongelmiinsa aina yhdestä osoitteesta tai puhelinnumerosta riippumatta siitä, missä hän kulloinkin työskentelee tai opiskelee. Palvelu toimii koko kuntayhtymän ja ammattikorkeakoulun alueella.

 

Vikailmoituksen / palvelupyynnön ohje

Anna aiheeksi  lyhyt kuvaus ongelmasta ja kuvaile ongelmaa tarkemmin viestin sisällössä.

Järjestelmämme muodostaa ilmoituksestasi tiketin, joka sisältää tunnuksen muodossa IRxxxx. Saat ilmoituksen tapauksen kirjautumisesta kun Jelppari luokittelee sen. Saat automaattiset viestit myös työnkulun eri vaiheista, kuten lisätietojen pyynnöstä ja tapauksen ratkaisusta.

Mikäli lähetät lisätietoa tapaukseesi sähköpostitse, käytä sähköpostin vastaa-toimintoa jotta viestin otsikossa säilyy IR-tunniste. Soittaessasi muista mainita meille tapauksen tunnus.

 

Vikailmoitus

 


mailto_jelppari@epedu.fi
Office365 logo  Henkilökunnalla ja opiskelijoilla on mahdollisuus ladata Office 365 ProPlus -tuote ilmaiseksi kotikäyttöön Office 365-palvelun kautta http://office365.epedu.fi. Kotikäyttöön tarkoitettu Office-ohjelmistopaketti sisältää mm. Outlook-, OneNote, PowerPoint- Word- ja Excel – ohjelmistot.