Henkilökunnan langattomaan verkkoon yhdistäminen

Henkilökuntaan kuuluva henkilö voi käyttää langatonta verkkoa Campus.

Jos käytät Android -puhelinta, voit yhdistää puhelimesi langattomaan verkkoon ensin valitsemalla CA-Varmenne kohdasta “Älä tarkista”, sen jälkeen kirjoittamalla Identiteetti -kenttään oman käyttäjätunnuksesi ja salasana -kenttään oman salasanasi.

Voit tutustua tarkempiin ohjeisiin täällä: https://www.thinglink.com/scenariocard/1651522395913060354

Tietokoneella Campus verkkoon yhdistäessä tarvitsee syöttää vain oma käyttäjätunnus ja salasana. Työtietokoneiden kuitenkin pitäisi muodostaa tämä yhteys automaattisesti kirjautumisen jälkeen.