Kirjallisten töiden pohjan numeroinnin korjaus

Huom! Aloita 3. tason otsikoinnista.

1. Klikkaa tekstissä (ei sisällysluettelossa) 3. tason otsikossa

2. Klikkaa työkalupalkilta Monitasoinen luettelo -painiketta.

3. Valitse avautuvasta listalta alhaalta kohdasta Luettelotyylit OmaLuettelotyyli

4. Kun kursori on edelleenkin Otsikon kohdalla, selaa ohjelman ylälaidassa (Aloitus -välilehdeltä) tyyleistä OmaOts3 ja napsauta sitä hiiren oikealla painikkeella.

5. Valitse avautuvasta valikosta Päivitä OmaOts3 vastaamaan valintaa

Jatketaan määrittelyä 2. tason otsikkoon.

6. Klikkaa tekstissä (ei sisällysluettelossa) 2. tason otsikossa

7. Klikkaa työkalupalkilta Monitasoinen luettelo -painiketta.

8. Valitse taas avautuvasta listalta alhaalta kohdasta Luettelotyylit OmaLuettelotyyli

9. Kun kursori on edelleenkin Otsikon kohdalla, selaa ohjelman ylälaidassa (Aloitus -välilehdeltä) tyyleistä OmaOts2 ja napsauta sitä hiiren oikealla painikkeella.

10. Valitse avautuvasta valikosta Päivitä OmaOts2 vastaamaan valintaa.

Määrittele viimeisenä 1. tason otsikko.

11. Klikkaa tekstissä (ei sisällysluettelossa) 1. tason otsikossa

12. Klikkaa työkalupalkilta Monitasoinen luettelo -painiketta.

13. Valitse taas avautuvasta listalta alhaalta kohdasta Luettelotyylit OmaLuettelotyyli

14. Kun kursori on edelleenkin Otsikon kohdalla, selaa ohjelman ylälaidassa (Aloitus -välilehdeltä) tyyleistä OmaOts1 ja napsauta sitä hiiren oikealla painikkeella.

15. Valitse avautuvasta valikosta Päivitä OmaOts1 vastaamaan valintaa.

Jos jokin otsikko vieläkin menee väärin sisällysluettelossa: (oletettavasti 3. tason otsikot)

1. Klikkaa tekstissä kyseistä otsikkoa

2. Klikkaa työkalupalkilta Monitasoinen luettelo -painiketta.

3. Valitse avautuvasta listalta alhaalta kohdasta Luettelotyylit OmaLuettelotyyli.