Kortin rekisteröiminen monitoimilaitteelle SeAMKissa

Tulostamista varten monitoimilaitteelle tulee joko kirjautua omilla tunnuksilla tai rekisteröimällä jonkin oman korttisi.

1. Mene mille tahansa monitoimilaitteelle. Aseta korttisi lukijalle.

2. Napauta näppämistön kuvaketta laitteen näytöllä käyttäjätunnuksen kohdalla.

3. Kirjoita SeAMKin käyttäjätunnuksesi ja paina OK.

4. Napauta näppämistön kuvaketta laitteen näytöllä salasanan kohdalla.

5. Kirjoita SeAMKin salasanasi ja paina OK.

6. Paina vielä kerran OK. Korttisi on nyt rekisteröity ja voit kirjautua sillä monitoimilaitteille.