Break Pro opiskelijoiden asennusohje

PC / Windows

• Lataa ja asenna uusi Break Pro linkistä:
  • Uudet käyttäjät
    • Kirjaudu ohjelmaan ensimmäisellä käynnistyksellä seamk.fi sähköpostiosoitteellasi
    • Syötä avoimeen kenttään sähköpostiin toimitettava Aktivointikoodi.
    • Jos sähköpostia ei kuulu, tarkista Roskapostilaatikkosi kiitos.

macOS Mojave 10.14 >

• Lataa ja asenna BREAK PRO App Storesta, johon pääset osoitteella: https://apps.apple.com/fi/app/break-pro/id1347827581
  • Ohjelma aukeaa kielivalintasivulle, samassa yhteydessä Salli Break Prolle ilmoitukset.
  • Uudet käyttäjät:
    • Aktivoi ohjelma syöttämällä seamk.fi sähköpostiosoitteesi ja syötä saamasi aktivointikoodi.
    • Jotta taukoliikuntamuistutukset toimivat Macillä niin huomioithan seuraavat:
      • Huom1. Break Pron muistutukset toimivat, jos ohjelmaa ei sammuteta. Älä siis sulje ohjelmaa vaan paina se keltaisesta Pienennä napista ”alas”.
      • Huom2. Muistutusten toiminta edellyttää myös, että joku muu sovellus on aktiivisena. Tähän riittää esim. työpöydän mitä tahansa aluetta klikkaaminen.

Android ja iOS puhelimet ja tabletit sekä ChromeOS laitteet

• Lataa Break Pro  Applen tai Googlen sovelluskaupasta.
  • Uudet käyttäjät:
    • Kirjaudu mobiiliin seamk.fi sähköpostiosoitteellasi
    • Syötä avoimeen kenttään sähköpostiin toimitettava Aktivointikoodi
    • Jos sähköpostia ei kuulu, tarkista Roskapostilaatikko.
    • Ohjelman kysyessä ”Salli kaikki ilmoitukset” jotta BREAK PRO voi muistuttaa sinua taukoliikunnasta.
    • Ohjelman voi asentaa myös henkilökohtaiselle kännykälle ja/tai tabletille, yksi käyttäjä viidelle eri laitteelle