Break Pro opiskelijoiden asennusohje

PC / Windows

macOS (Mojave 10.14 >)

• HUOM! Jos sinulla on ollut BREAK PRO aiemmin asennettu laitteellesi, poista se ensin. Applen ohje poistamiseen: https://support.apple.com/fi-fi/HT202235
  • Lataa ja asenna BREAK PRO App Storesta, johon pääset osoitteella: https://apps.apple.com/fi/app/break-pro/id1347827581
  • Ohjelma aukeaa kielivalintasivulle, samassa yhteydessä Salli Break Prolle ilmoitukset.
  • Uudet käyttäjät: Aktivoi ohjelma syöttämällä seamk.fi sähköpostiosoitteesi ja syötä saamasi aktivointikoodi.
  • Jotta taukoliikuntamuistutukset toimivat Macillä niin huomioithan seuraavat:
    • Huom1. Break Pron muistutukset toimivat, jos ohjelmaa ei sammuteta. Älä siis sulje ohjelmaa vaan paina se keltaisesta Pienennä napista ”alas”.
    • Huom2. Muistutusten toiminta edellyttää myös, että joku muu sovellus on aktiivisena. Tähän riittää esim. työpöydän mitä tahansa aluetta klikkaaminen.

Android ja iOS laitteet

• Lataa Break Pro veloituksetta Applen tai Googlen sovelluskaupasta.
  • Uudet käyttäjät: Kirjaudu mobiiliin seamk.fi sähköpostiosoitteellasi
  • Syötä avoimeen kenttään sähköpostiin toimitettava Aktivointikoodi
  • Jos sähköpostia ei kuulu, tarkista Roskapostilaatikko.
  • Ohjelman kysyessä ”Salli kaikki ilmoitukset” jotta BREAK PRO voi muistuttaa sinua taukoliikunnasta.
  • Ohjelman voi asentaa myös henkilökohtaiselle kännykälle ja/tai tabletille, yksi käyttäjä viidelle eri laitteelle