Break Pro opiskelijoiden asennusohje

PC / Windows

macOS (Mojave 10.14 >)

• Lataa Break Pro macOS laitteelle:
    https://breakpro.s3.amazonaws.com/3.6.15/breakpro.pkg
  • Käynnistä asennusohjelma hiiren oikealla napilla tai vasemmalla + Ctrl painikkeella.
  • Break Pro ei ole vielä AppStoressa joten asennusohjelma ilmoittaa ettei toimittaja
    ole luotettu. Käynnistä asennus siitä huolimatta.
  • Kirjaudu ohjelmaan seamk.fi sähköpostiosoitteellasi. Syötä ko. sähköpostiin tullut
    aktivointikoodi.
  • Salli Break Prolle Järjestelmäasetuksista kaikki ilmoitukset ja uudelleenkäynnistä
    tietokone.
  • Ilmoitukset/muistutukset toimivat jos ohjelmaa ei sammuteta. Älä siis sulje ohjelmaa
    vaan paina se keltaisesta Pienennä napista ”alas”.

Android ja iOS laitteet

• Lataa ohjelma veloituksetta Applen tai Googlen sovelluskaupasta.
  • Kirjaudu mobiiliin seamk.fi sähköpostillasi.
  • Syötä avoimeen kenttään ko. sähköpostiin toimitettava Aktivointikoodi.
  • Ohjelman kysyessä ”Salli kaikki ilmoitukset” jotta Break Pro voi muistuttaa sinua
    taukoliikunnasta.