Tunnistetietojen poistaminen tietokoneelta

Tunnistetietojen poistaminen tarkoittaa sitä, että vanhat Office -kirjautumiset poistetaan tietokoneelta. Nämä voivat olla toisen organisaation kirjautumisia tai omilla muilla Office -tunnuksilla tapahtuneita kirjautumisia jotka estävät koulun tunnusten kirjautumisen Office- sovelluksiin.

Tätä ohjetta voi myös käyttää jos työ- tai opiskelusuhde päättyy, niin vanhat tunnukset eivät jää Office -sovellusten muistiin.

1. Avaa Käynnistä -valikko ja kirjoita hakuun Ohjauspaneeli. Avaa Ohjauspaneeli.

2. Valitse Tunnistetietojen hallinta.

3. Valitse Windows-tunnistetiedot.

4. Täältä löytyvät kaikki koneelle tallennetut tunnus- ja salasanatiedot. Tyhjennä yleisistä tunnistetiedoista ainakin kaikki Officeen ja Microsoftiin liittyvät kohdat. Avaa oikealla olevasta väkäsestä tunnistetiedot ja valitse Poista.

Tämän jälkeen Office -ohjelmat pyytävät uuden kirjautumisen seuraavalla käynnistyskerralla.