iPhonen internetyhteyden jakaminen tietokoneeseen (Hotspot)

Hotspotin käyttö

1. Avaa iPhonen asetukset.

2. Avaa Oma hotspot.

3. Kytke kohta “Salli muiden liittyä” päälle.

4. Kytkimen alla näet oman hotspot -verkkosi salasanan. Tämä on satunnaisgeneroitu salasana, jota saa muuttaa vapaasti itselleen helpommaksi, jälleen erikoismerkkejä ja ääkkösiä välttäen. Salasanakenttää EI SAA jättää tyhjäksi.

Hotspot -verkkosi näkyy nyt muille laitteille yhtenä langattomana verkkona, johon voit liittyä.

Tämän jälkeen puhelimen jakama yhteys näkyy tietokoneesi langattomien verkkojen listassa. Tätä klikkaamalla voi lähteä yhdistämään puhelimesta löytyvällä salasanalla. Alla on ohje, kuinka tarkistat hotspot -verkkosi nimen. Yhteys muodostuu automaattisesti ensimmäisen kirjautumisen jälkeen, kun yhteys on saatavilla.

Hotspotin eli verkon nimen tarkistaminen

1. Avaa iPhonen Asetukset

2. Avaa Yleiset

3. Avaa Tietoja

4. Näet nimi -kohdassa hotspot -verkkosi nimen. Tämä nimi näkyy muilla laitteilla langattomana verkkona. Voit vaihtaa hotspot -verkkosi nimen avaamalla Nimi -valikon. Syötä kenttään uusi nimi ja paina valmis. Vältäthän ääkkösten käyttöä sekä salasanassa että verkkosi nimessä.