Kuvien ja videoiden siirtäminen iPhonesta tietokoneelle

Tämän ohjeen avulla voit siirtää iPhonessa olevat kuvat ja videot datakaapelin avulla tietokoneellesi. Ohje toimii myös iPadeille.

1. Kytke laite tietokoneeseen mukana toimitetulla datakaapelilla.

2. Tietokoneen näytön oikeaan alakulmaan tulee ilmoitus “Valitse toiminto tälle laitteelle.” Klikkaa ilmoitusta.

3. Valitse avautuvasta ikkunasta Tuo valokuvia ja videoita.

4. Näytöllä lukee että Laitteesta ei löytynyt tuotavaa. Puhelimesi näytöllä lukee “Sallitaanko tämän laitteen käyttää kuvia ja videoita.” Salli tämä.

5. Klikkaa tietokoneelta avoimesta ikkunasta Yritä uudelleen.

6. Nyt sisältö näkyy tietokoneella, valitse siirrettävät kohteet ja klikkaa Jatka.

7. Valitse tallennuskohde. Oletuksena kuvat viedään Ladatut tiedostot -kansioon. Klikkaa Tuo.

8. Valmista – voit nyt mennä resurssienhallinnan kautta tarkistamaan että kuvat siirtyivät haluamaasi kansioon. Voit irrottaa puhelimen tietokoneesta.