Nokian internetyhteyden jakaminen tietokoneeseen (Hotspot)

1. Avaa asetukset.

2. Valitse Verkko ja internet.

3. Avaa Hotspot ja yhteyden jako.

4. Valitse Wi-Fi-hotspot

5. Oikeasta yläreunasta näkyvästä painikkeesta saat yhteyden jaon päälle tai pois.

• Hotspotin nimi -kenttä kertoo millä nimellä puhelin jakaa yhteyttä. Tätä saa muuttaa vapaasti, mutta ääkkösiä ja erikoismerkkejä tulee välttää. Puhelin näyttää hotspotin uudelleenkäynnistämisen jälkeen yhteyttä uudella nimellä.
  • Verkkoon liittymiseen tarvitaan (ainakin ensimmäisellä kerralla) salasana. Salasanan saa näkyväksi, kun sitä täppää kerran. Tämä on satunnaisgeneroitu salasana, jota saa muuttaa vapaasti itselleen helpommaksi,  jälleen erikoismerkkejä ja ääkkösiä välttäen. Salasanakenttää EI SAA jättää tyhjäksi.

6. Tämän jälkeen puhelimen jakama yhteys näkyy tietokoneesi langattomien verkkojen listassa. Tätä klikkaamalla voi lähteä yhdistämään puhelimesta löytyvällä salasanalla. Yhteys muodostuu automaattisesti ensimmäisen kirjautumisen jälkeen, kun yhteys on saatavilla.

7. Ensimmäisen hotspot -aktivoinnin jälkeen Nokian pikapainikevalikkoon ilmestyy uusi painike nimeltä Hotspot. Tällä saa nopeasti aktivoitua tai sammutettua yhteyden jaon.

• Oletuksena se menee pikapainikevalikon toiselle sivulle, mutta tätä voi siirtää painamalla oikeasta alanurkasta löytyvää kynän kuvaketta ja aukeavasta näkymästä painikkeet siirtyvät painamalla ne sormella pohjaan siirtämällä haluamaansa kohtaan.

Hotspot -kuvakkeen siirto pikakuvakkeiden alaosasta yläreunaan nopeammin saataville