Sähköpostitilin lisääminen Android -puhelimeen

Suosittelemme Outlookin käyttöä Android -puhelimissa. Työpuhelimissa Outlookin pitäisi olla jo valmiiksi asennettuna.

1. Avaa puhelimesta Outlook. Jos sitä ei löydy, niin asenna sovellus Play Kaupasta.

2. Valitse Lisää tili..

3. Kirjoita sähköpostiosoitteesi.

4. Kirjoita Epedu O365 -ikkunaan salasanasi.

5. Jos olet muualla kuin koulun verkossa, saatat tarvita monivaiheisen tunnistautumisen hyväksynnän.

6. Outlookin pitäisi avautua nyt sähköpostinäkymään.

7. Avaa Outlookin asetukset painamalla vasemmasta yläkulmasta ympyrää, sitten alhaalta hammasratasta.

8. Avaa heti ylhäältä oma tilisi/sähköpostiosoitteesi.

9. Täppää Synkronoi yhteystiedot päälle.

10. Palaa takaisin päin nuolella ja skrollaa alaspäin. Täppää Tärkeät -kansio sekä Järjestä viestiketjun mukaan -valinnat pois päältä.

11. Skrollaa vielä hieman alemmas ja vaihda Viikon aloituspäiväksi maanantai.

Outlook on nyt käytettävissä. Sähköposti ja kalenterimerkinnät synkronoituvat nyt puhelimeesi.