SeAMKin Moodleen kirjautuminen ilman SeAMKin tunnuksia

Erilaisia tapoja kirjautua Moodleen

Tervetuloa SeAMKin Moodle-oppimisympäristöön. Jos kuulut jompaankumpaan seuraavista ryhmistä, kirjaudu SeAMKin Moodleen aina osoitteessa moodle.seamk.fi omilla tunnuksillasi.

  • Opiskelijat, opettajat, henkilökunta, kaikki, joille on luotu SeAMKin tunnukset → Normaali kirjautuminen: Kirjautumisosoite: moodle.seamk.fi
  • Muiden korkeakoulujen opiskelijat, opettajat ja henkilökunta, joilla on HAKA-kirjautumismahdollisuus → HAKA-kirjautuminen: Kirjautumisosoite: moodle.seamk.fi

Seuraavaa ohjeistuksen mukaista menettelyä käytetään ainoastaan silloin, jos henkilöllä EI OLE OLEMASSA SeAMKin tunnuksia tai mahdollisuutta HAKA-kirjautumiseen.

Moodle-kirjautuminen ilman yllä mainittuja tunnuksia

Voit valita luotko kokonaan uudet tunnukset, vai käytätkö mahdollisesti käytössäsi jo olemassa olevia Googlen tai Facebookin tunnuksia.

Siirrytään selaimella vieraskirjautumisosoitteeseen.

Vaihtoehto 1: Aloita luomalla uusi käyttäjätunnus
Vaihtoehto 2: Kirjaudu sisään käyttäen toista tiliä (Google tai Facebook)

Itse luodulla tunnuksella ja toista tiliä käyttämällä kirjaudutaan AINA tämän vieraskirjautumisikkunan kautta

Kielivalinta löytyy kirjautumisikkunan oikeasta yläreunasta.

Toimiminen Moodlessa

Kun Moodletunnus on luotu tai Moodleen on kirjauduttu käyttämällä toista tiliä, Moodlen etusivulla näkyy neljä isoa laatikkoa.

Kun klikkaa neljästä laatikosta oikeanpuoleista, jossa lukee Vierailija ja projektit, päätyy kategorialistaan, josta voi etsiä haluamansa Moodlepohjan tai opintojakson. Ylhäällä oikealla olevaa hakukenttää voi myös käyttää.

Moodlepohjalle tai opintojaksolle kirjautuminen tapahtuu joko automaattisesti otsikkoa klikkaamalla tai lisäksi sen jälkeen syöttämällä kurssiavain ja klikkaamalla ”Lisää minut kurssialueelle”.

Jatkossa kurssit, joille olet jo liittynyt näkyvät pääsivulla kohdassa ”minun kurssini”.