Valintakurssille pääsy SeAMKissa

Ennen kuin kirjaudut Moodleen, lue ensin läpi nämä ohjeet siitä miten pääset valintakurssille SeAMKissa.

1. Klikkaa saamassasi sähköpostiviestissä olevaa henkilökohtaista linkkiä.Valintakurssi haku sähköpostiviesti
  2. Lue SeAMKin tietosuojaseloste ja hyväksyttyäsi ehdot, klikkaa SeuraavaValintakurssin tietosuojaselosteen hyväksyntä

Huom. Kyseessä on SeAMK Moodlen yleinen tietosuojaseloste. Koska valintakurssi järjestetään Moodlessa, on sinun hyväksyttävä SeAMK Moodlen tietosuojakäytänteet, jotta voit osallistua valintakurssille.

3. Valitse valinta ’Hyväksyn Tietosuojaseloste (Privacy policy)’ ja klikkaa Seuraava-painiketta.

Valintakurssi Moodle - tietosuojaselosteen hyväksyntä

4. Noudata sivulla Moodle-kurssilla olevia ohjeita suorittaaksesi valintakurssin.

Valintakurssi Moodle - Kurssinäkymä

TÄRKEÄÄ! Kaikki ohjeet ja linkit löytyvät Moodlen valintakoekurssilta. Kurssilla olevat toiminnot kuten linkit toimivat vain valintakurssin ajan.