Tulostaminen monitoimilaitteelle SeAMKissa

Tulostamiseen monitoimilaitteelle on kaksi eri tapaa. Voit joko tulostaa SeAMKin itseopiskelutilan (F307) tietokoneelta, tai läppärilainaamon koneelta suoraan tulostimelle tai tulostaa tiedoston miltä tahansa muulta laitteelta SafeQ Mobile Printin kautta.​​​​​​​

Muistathan tuoda omat paperit tulostamista varten.

Tulostus SeAMKin tietokoneelta

1. Kirjaudu tietokoneelle omilla SeAMK-tunnuksilla.

2. Avaa tiedosto, jonka haluat tulostaa.

3. Valitse Tulosta-ikkunasta tulostimeksi pudotusvalikosta Secure Print kohteessa ksafeQ.

4. Oletusasetuksena on 2-puoleinen musta-valko-tulostus. Tulostimen asetuksista voit vaihtaa sen.

5. Tulosta tiedosto.

6. Tarkista opiskelijoiden tai henkilökunnan käyttöön tarkoitetut monitoimilaitteet
https://jelppari.epedu.fi/ohjeet/seamkin-ohjeet/monitoimilaitteiden-sijainnit-seamkin-kiinteistoissa/

7. Lisää laitteeseen omat tulostuspaperit.

8. Kirjaudu sisään monitoimilaitteelle omilla SeAMK-tunnuksillasi tai käyttäen rekisteröityä korttiasi.

9. Valitse SafeQPrint.

10. Valitse Odottavat-kansio.

11. Valitse tiedosto ja paina sinistä tulostus-painiketta.

12. Kirjaudu ulos Lukitus-painikkeella.

Tulostus miltä tahansa muulta laitteelta monitoimikoneelle

1. Avaa SeAMK-sähköpostisi millä tahansa verkkoon liitetyllä laitteella.

2. Lähetä uusi sähköpostiviesti.

3. Valitse viestin vastaanottajaksi mobile.safeq@seamk.fi

4. Anna viestille otsikko, muuten viesti ei mene perille.

5. Liitä viestiin tulostettava tiedosto.

6. Lähetä sähköpostiviesti.

7. Tarkista opiskelijoiden tai henkilökunnan käyttöön tarkoitetut monitoimilaitteet
https://jelppari.epedu.fi/ohjeet/seamkin-ohjeet/monitoimilaitteiden-sijainnit-seamkin-kiinteistoissa/

8. Lisää laitteeseen omat tulostuspaperit.

9.Kirjaudu sisään monitoimilaitteelle omilla SeAMK-tunnuksillasi tai käyttäen rekisteröityä korttiasi.

10. Valitse SafeQPrint.

11. Valitse Odottavat-kansio.

12. Valitse tiedosto ja paina sinistä tulostus-painiketta.

13. Kirjaudu ulos Lukitus-painikkeella.